Filtros : "Praia, Ana Beatriz" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Food Research International. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, CERVEJA, PROTEÔMICA, METABOLÔMICA

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HERKENHOFF, Marcos Edgar et al. The combination of omics strategies to evaluate starter and probiotic strains in the Catharina sour Brazilian-style beer. Food Research International, v. 167, p. 1-20 art. 112704, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Herkenhoff, M. E., Battistini, C., Praia, A. B., Rossini, B. C., Santos, L. D. dos, Brödel, O., et al. (2023). The combination of omics strategies to evaluate starter and probiotic strains in the Catharina sour Brazilian-style beer. Food Research International, 167, 1-20 art. 112704. doi:10.1016/j.foodres.2023
    • NLM

      Herkenhoff ME, Battistini C, Praia AB, Rossini BC, Santos LD dos, Brödel O, Frohme M, Frohme M, Saad SMI. The combination of omics strategies to evaluate starter and probiotic strains in the Catharina sour Brazilian-style beer [Internet]. Food Research International. 2023 ; 167 1-20 art. 112704.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023
    • Vancouver

      Herkenhoff ME, Battistini C, Praia AB, Rossini BC, Santos LD dos, Brödel O, Frohme M, Frohme M, Saad SMI. The combination of omics strategies to evaluate starter and probiotic strains in the Catharina sour Brazilian-style beer [Internet]. Food Research International. 2023 ; 167 1-20 art. 112704.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2023
  • Source: Jornal da USP. Unidade: FCF

    Subjects: CERVEJA, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SAAD, Susana Marta Isay e PRAIA, Ana Beatriz e HERKENHOFF, Marcos Edgar. Pesquisadores da USP trabalham em uma cerveja artesanal probiótica [Depoimento]. Jornal da USP. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://jornal.usp.br/ciencias/pesquisadores-da-usp-trabalham-em-uma-cerveja-artesanal-probiotica/. Acesso em: 21 maio 2024. , 2023
    • APA

      Saad, S. M. I., Praia, A. B., & Herkenhoff, M. E. (2023). Pesquisadores da USP trabalham em uma cerveja artesanal probiótica [Depoimento]. Jornal da USP. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://jornal.usp.br/ciencias/pesquisadores-da-usp-trabalham-em-uma-cerveja-artesanal-probiotica/
    • NLM

      Saad SMI, Praia AB, Herkenhoff ME. Pesquisadores da USP trabalham em uma cerveja artesanal probiótica [Depoimento] [Internet]. Jornal da USP. 2023 ;[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://jornal.usp.br/ciencias/pesquisadores-da-usp-trabalham-em-uma-cerveja-artesanal-probiotica/
    • Vancouver

      Saad SMI, Praia AB, Herkenhoff ME. Pesquisadores da USP trabalham em uma cerveja artesanal probiótica [Depoimento] [Internet]. Jornal da USP. 2023 ;[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://jornal.usp.br/ciencias/pesquisadores-da-usp-trabalham-em-uma-cerveja-artesanal-probiotica/
  • Source: Foods. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, CERVEJA, FERMENTAÇÃO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PRAIA, Ana Beatriz et al. Sour beer with Lacticaseibacillus paracasei subsp. paracasei F19: feasibility and influence of supplementation with Spondias mombin L. Juice and/or by-product. Foods, v. 11, n. 24, p. 1-21, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/foods11244068. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Praia, A. B., Herkenhoff, M. E., Broedel, O., Frohme, M., & Saad, S. M. I. (2022). Sour beer with Lacticaseibacillus paracasei subsp. paracasei F19: feasibility and influence of supplementation with Spondias mombin L. Juice and/or by-product. Foods, 11( 24), 1-21. doi:10.3390/foods11244068
    • NLM

      Praia AB, Herkenhoff ME, Broedel O, Frohme M, Saad SMI. Sour beer with Lacticaseibacillus paracasei subsp. paracasei F19: feasibility and influence of supplementation with Spondias mombin L. Juice and/or by-product [Internet]. Foods. 2022 ; 11( 24): 1-21.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods11244068
    • Vancouver

      Praia AB, Herkenhoff ME, Broedel O, Frohme M, Saad SMI. Sour beer with Lacticaseibacillus paracasei subsp. paracasei F19: feasibility and influence of supplementation with Spondias mombin L. Juice and/or by-product [Internet]. Foods. 2022 ; 11( 24): 1-21.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods11244068
  • Source: Abstracts. Conference titles: Beneficial Microbes Conference: Pre-and Probiotics for Lifelong Human and Animal Health. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, CERVEJA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HERKENHOFF, Marcos Edgar et al. Omics technologies for evaluation of starter and probiotic strains in the Brazilian-style beer Catharina sour. 2022, Anais.. Amsterdam: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.BeneficialMicrobes2022.org. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Herkenhoff, M. E., Battistini, C., Praia, A. B., Rossini, B. C., Santos, L. D. dos, Brödel, O., et al. (2022). Omics technologies for evaluation of starter and probiotic strains in the Brazilian-style beer Catharina sour. In Abstracts. Amsterdam: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.BeneficialMicrobes2022.org
    • NLM

      Herkenhoff ME, Battistini C, Praia AB, Rossini BC, Santos LD dos, Brödel O, Frohme M, Saad SMI. Omics technologies for evaluation of starter and probiotic strains in the Brazilian-style beer Catharina sour [Internet]. Abstracts. 2022 ;[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://www.BeneficialMicrobes2022.org
    • Vancouver

      Herkenhoff ME, Battistini C, Praia AB, Rossini BC, Santos LD dos, Brödel O, Frohme M, Saad SMI. Omics technologies for evaluation of starter and probiotic strains in the Brazilian-style beer Catharina sour [Internet]. Abstracts. 2022 ;[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://www.BeneficialMicrobes2022.org
  • Source: Abstracts. Conference titles: Beneficial Microbes Conference: Pre-and Probiotics for Lifelong Human and Animal Health. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, CERVEJA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PRAIA, Ana Beatriz e HERKENHOFF, Marcos Edgar e SAAD, Susana Marta Isay. Viability of the Lacticaseibacillus (L.) paracasei F19 probiotic strain in a sour beer with fruit juice and by-product. 2022, Anais.. Amsterdam: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.BeneficialMicrobes2022.org. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Praia, A. B., Herkenhoff, M. E., & Saad, S. M. I. (2022). Viability of the Lacticaseibacillus (L.) paracasei F19 probiotic strain in a sour beer with fruit juice and by-product. In Abstracts. Amsterdam: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.BeneficialMicrobes2022.org
    • NLM

      Praia AB, Herkenhoff ME, Saad SMI. Viability of the Lacticaseibacillus (L.) paracasei F19 probiotic strain in a sour beer with fruit juice and by-product [Internet]. Abstracts. 2022 ;[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://www.BeneficialMicrobes2022.org
    • Vancouver

      Praia AB, Herkenhoff ME, Saad SMI. Viability of the Lacticaseibacillus (L.) paracasei F19 probiotic strain in a sour beer with fruit juice and by-product [Internet]. Abstracts. 2022 ;[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://www.BeneficialMicrobes2022.org

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024